Investeer via crowdfunding in Duraflow duurzame en energiezuinige koelinstallaties

U kunt vanaf nu investeren in de PCM Power Unit van Duraflow. Een belangrijk deel van het energieverbruik van kantoorgebouwen gaat naar het koelen van deze serversruimtes en (micro)datacenters, aangezien bij het verwerken van data veel warmte vrijkomt. Duraflow heeft een alternatief ontwikkeld voor de traditionele koelinstallaties: de PCM Power Unit. Het systeem is 95% energiezuiniger en heeft, in plaats van chemicaliën, een milieuvriendelijk zoutwatermengsel als koelelement. Het systeem is onderhoudsarm en heeft een economische terugverdientijd korter dan 5 jaar.

Bij organisaties als Veiligheidsregio Fryslân, Radboudumc en PwC is de PCM Power Unit inmiddels operationeel en de salespijplijn voor 2019 is al ruim gevuld. Om aan de verwachtingen blijven te kunnen voldoen en om door te groeien is financiering nodig.

U kunt investeren door een lening te verstrekken tegen een percentage van 7,5% met een looptijd van 5 jaar via crowdfundingplatform Oneplanetcrowd. Doet u mee om energieverspilling tegen te gaan? Bekijk dan de investeringsmogelijkheid hier!

Details:

  • Investeringsvorm: Lening
  • Rente: 7,5% (6,8% na beheervergoeding van 0,8% per jaar)
  • Looptijd: 5 jaar
  • Aflossing & rente: Per kwartaal
  • Achterstelling: Aan toekomstige bankfinanciering.

Meer informatie

Share Button