AGM Engagement Seminar 2023

AGM Engagement Seminar 2023

Wanneer

29/06/2023    
14:45 - 17:00

Waar

BNP Paribas
Herengracht 595, Amsterdam, 1017 CE

Met veel plezier nodigt de VBDO u uit voor het AGM Engagement Seminar 2023, dat na het succes van verleden jaar, dit keer wederom zal plaatsvinden bij BNP Paribas, te Amsterdam.

Tijdens het seminar brengt de VBDO u op de hoogte van de belangrijkste resultaten van ons bezoek aan de bijna 40 aandeelhoudersvergaderingen van Nederlands’ grootste bedrijven. We geven u scherp inzicht in recente ontwikkelingen en best practices, gerelateerd aan de drie ESG-thema’s van dit jaar; biodiversiteit, lobbyen en arbeidsomstandigheden in de keten. Na afloop is er alle gelegenheid voor persoonlijke, onderlinge kennismaking.

NB. Registratie voor dit evenement is open en kosteloos voor alle geïnteresseerden, maar wel verplicht. Meldt u zich tijdig aan: het betreft een fysiek event, er is dus beperkt plaats beschikbaar!

Programma (o.v.b.)

  • Welkomstwoord door Angélique Laskewitz, directeur bij de VBDO en Geert Lippens, CEO van BNP Paribas Nederland;
  • Belangrijkste resultaten AGM engagement report 2023 door Stijn Scholten, projectmanager bij de VBDO;
  • CSRD door Dave Reubzaet, Director Global Advisory bij de Gobal Reporting Initiative (GRI)
  • Toelichting op resultaten onderzoek: CSRD, geen tijd te verliezen! door Frederike Kamphuis, Autoriteit Financiële Markten (AFM)
  • De duurzaamheidsstrategie van BNP Paribas Nederland door Silvia, Head of CSR the Netherlands en Dagmar van der Plas, Head of Company Engagement, Communication and Marketing bij BNP Paribas
  • Afsluiting & borrel (duurzame borrel en hapjes)

Registreren op de VBDO website

Share Button