Duurzaam Beleggen Cursusdag: ‘Risico’s en kansen in 2022′

Datum/Tijd
Date(s) - 30/10/2021
10:00 - 15:30

Locatie
Van der Valk Hotel


De laatste maand schommelen de aandelenmarkten sterker. Daardoor stijgt de wens om risico’s te beheersen. Door de lage rente zijn obligaties minder aantrekkelijk. Maar hoe kun je dan de risico’s verminderen?

Opties zijn bij uitstek geschikt om risico’s te beheersen. Als je opties tenminste op de juiste manier gebruikt. Bij verkeerd gebruik kunnen de risico’s juist groter worden.

In de VS worden al meer dan 25 jaar verschillende indices bijgehouden die gebruik maken van optiestrategieën. De data van deze indices geeft een beeld van de mogelijkheden, kansen en risico’s. De resultaten zijn verrassend interessant. Voor ons reden om opties meer aandacht te geven.

Op zaterdag 30 oktober 2021 organiseren we de fysieke Duurzaam Beleggen Cursusdag in het teken van risico’s en kansen in 2022. Je leert hoe je opties kunt gebruiken, waar je op moet letten en hoe het rendement en risico wordt beïnvloed door de inzet van opties. Verder delen we onze marktvisie voor het 4e kwartaal van 2021 en een vooruitblik op het jaar 2022. Tijdens de cursusdag is er veel ruimte voor vragen en interactie.

Dit alles voor de prijs van 148,- euro, incl. koffie & lunch!

De dag is geschikt voor ervaren beleggers die al enige kennis hebben opgebouwd.

Meer informatie/aanmelden

Share Button