Stan&Wende beleggingswebinar: ’17 inzichten in de positieve impact van jouw beleggingen’

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 19/05/2021
20:00 - 21:00

Locatie
Webinar


SDG wat? SDG: Sustainable Development Goals. Dit zijn 17 duurzame doelen van de VN om de wereld een betere plek te maken. Denk aan wereldwijde uitdagingen als het klimaat, armoede, gezondheidszorg en onderwijs.

Steeds vaker krijgen we vragen van beleggende klanten over de impact die ze met hun beleggingen realiseren. Op de website van Stan&Wende kun je al heel concreet zien hoeveel jouw CO2 vermindering oplevert. Ook laten we precies het duurzame beleid zien van de verschillende beleggingsfondsen in onze portefeuilles.

We maken de impact van je beleggingen nog concreter en inzichtelijker. Dat doen we door te laten zien op welke specifieke SDG doelen wij ons richten. Per portefeuille heb jij nu inzicht in hoe onze beleggingen – en dus die van jou – heel concreet bijdragen aan deze doelen.

In het webinar van 19 mei gaat Stan&Wende daarom uitgebreid in op deze “SDG doelen”:

  • wat zijn die SDG doelen eigenlijk en waarom zijn ze gemaakt?
  • welke doelen geven wij de meeste aandacht in onze beleggingskeuzes?
  • wat levert jou de koppeling van deze doelen aan je portefeuille op aan positieve impact?

Kortom: Weer een avond om te blokken in je agenda. Schrijf je direct in, dan ben je verzekerd van je online plek! En stel ook alvast je vragen, want zoals altijd nemen we bij dit webinar echt de tijd om die te beantwoorden.

Kun je 19 mei niet? Jammer, maar schrijf je wel in. We maken namelijk altijd een opname die we na het webinar met je delen.