Start cursus ‘6-stappenplan’ DuurzaamBeleggenAcademie

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 29/06/2021
20:00 - 21:00

Locatie
Webinar


Wil je duurzaam en verantwoord beleggen? Zelf de regie houden? En grote risico’s beheersen?

Veel mensen maken zich zorgen over hun financiële toekomst. Want hoe kun jij je verzekeren van financiële stabiliteit en er tegelijk voor zorgen dat jouw investeringen niet ten koste gaan van onze wereld? Wat is de impact van jouw beleggingen? Hoe kun je zorgen dat je investeringen juist zorgen voor een betere wereld? Zodat ook onze kinderen en kleinkinderen kunnen genieten. En hoe kun je hier zelf de regie over houden?

Duurzaam beleggen biedt tal aan voordelen. Klinkt goed, maar hoe pak je dat nou aan?

Met de DuurzaamBeleggenAcademie hebben we een 6-stappenplan ontwikkeld. Door die stappen te volgen begin je vanuit je eigen doelen. Na 4 weken heb je:

  • Jouw persoonlijke beleggingsportefeuille opgesteld
  • Een beleggingsrekening geopend
  • Ben je aan de slag!

Met ons programma hebben we al veel particuliere beleggers geholpen. We zijn ervan overtuigd, dat we ook jou kunnen helpen. Niet goed? Dan krijg je van ons het volledige bedrag terug!

 

 INHOUD PROGRAMMA

 

 

 

 

 

 

 

 

Live online-bijeenkomsten:

Data:    dinsdag 29 juni, 6, 13 en 20 juli 2021
Tijd:      20:00 uur

Over de trainer: Drs. Loege Schilder RBA

Loege belegt sinds zijn tienerjaren en heeft van zijn passie zijn beroep gemaakt. Eerst als optiehandelaar op de beursvloer en daarna als vermogensbeheerder. De door hem opgerichte bedrijven Care IS en Axento vermogensbeheer werden 3 keer gekozen als beste vermogensbeheerder.

Tegenwoordig is Loege beleggingscoach en trainer. Hij is geregeld te gast op BNR-nieuwsradio en schrijft artikelen voor Belegger.nl, Fiscalert en Telegraaf Media Groep.

Volgens Loege zijn vertrouwen, persoonlijke wensen en doelen, kennis en risicobeheer de basis voor een succesvolle, duurzame en verantwoorde beleggingsstrategie.

Schrijf je nu in!