Webinar: Meer doen met uw spaargeld

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 25/05/2021
20:00 - 21:00

Locatie
Webinar


U wilt graag dat het geld op uw geld spaarrekening wat oplevert. Ook met de huidige lage spaarrente. Ontdek tijdens het ASN-webinar op dinsdag 25 mei (van 20:00 tot 21:00 uur) wat u nog meer met uw spaargeld kunt doen.

Wat is een passende mix tussen sparen en beleggen?

Financieel specialist en journalist Rentsje de Gruyter en Fabrice Albronda van ASN Beleggingsfondsen, staan uitgebreid stil bij de volgende vragen:

  • Wat is beleggen?
  • Met welk spaargeld kunt u beleggen?
  • Wat kan beleggen opleveren in vergelijking met sparen?
  • Kan iedereen beleggen?

Het webinar kunt u online volgen. Als u zich van te voren heeft aangemeld, kunt u vragen stellen en via een poll uw mening geven. Goed om te weten: tijdens uw deelname aan het webinar bent u anoniem voor de andere deelnemers. Dus als u een vraag stelt komt u niet in beeld en wordt u niet genoemd als vragensteller.

Ik meld mij aan

U heeft zich aangemeld en dan?

Ruim voor de aanvang van het webinar ontvangt u per e-mail de link naar de uitzending. Voordat het webinar start, vragen we u uw naam en e- mailadres in te vullen. Zo kunnen we uw vragen persoonlijk beantwoorden.

Uw input is welkom

Heeft u nu al vragen die u aan bod wilt laten komen? Mail ons dan via informatie@asnbank.nl. We kijken uit naar uw deelname aan het webinar!

Share Button