Webinar ‘Onder de motorkap van het ASN Biodiversiteitsfonds’

Webinar 'Onder de motorkap van het ASN Biodiversiteitsfonds'

Wanneer

03/07/2023    
20:00 - 21:00

Waar

Webinar
nvt, Online

Bij Stan&Wende beleggen we in specifieke thema’s. We hadden al microkrediet, water, klimaat en smart energy. En sinds vorige maand is daar een mooi nieuw thema bijgekomen: Biodiversiteit! Daarom hebben we in onze portefeuilles het nieuwe biodiversiteitsfonds van ASN opgenomen.

Maar wat is dat eigenlijk, biodiversiteit?

En waarom is dat zo belangrijk?

Kun je daar dan concreet in beleggen?

Kortom: meer dan genoeg vragen om een speciaal webinar mee te vullen! En dat doen we dan ook. We hebben een speciaal webinar over biodiversiteit en het nieuwe fonds op maandagavond 3 juli van 20.00 tot 21.00 uur.

In dit webinar duiken we “onder de motorkap” van het ASN Biodiversiteitsfonds. We doen dat samen met de fondsmanager Karin van Dijk. Op de website van ASN zegt zij hierover:

Wij geloven dat landbouw, bosbouw, visserij en andere bedrijvigheid niet ten koste hoeft te gaan van de natuur. Sterker nog: we zien mogelijkheden om het behoud en herstel van de natuur, meer in het bijzonder de biodiversiteit, hand in hand te laten gaan met een goed financieel rendement.”

Mooie woorden, we maken ze op 3 juli graag samen met Karin concreet. Waar gaan we het over hebben?

  • Wat is biodiversiteit eigenlijk?
  • Waarom is biodiversiteit zo belangrijk?
  • Hoe werkt dat dan, beleggen in biodiversiteit?
  • Concrete voorbeelden van huidige investeringen van het fonds.
  • Wat zijn de verwachte risico’s en rendementen?

Heb jij zelf ook vragen hierover? Stel ze gerust van tevoren bij je aanmelding. Tijdens het webinar nemen we ruim de tijd om live alle vragen te beantwoorden.

Zoals bij onze eerdere webinars zal het weer druk worden, meld je dus snel aan om zeker te zijn dat je hier bij kunt zijn.

Share Button
Kaart niet beschikbaar