Partnerpagina Altaica

De Altaica fondsen geven u toegang tot het spectrum van Alternatieve Beleggingen. De fondsen worden beheerd door Elite Fund Management (EFM). EFM staat onder toezicht en beheert het paraplufonds Alpha High Performance Fund waarvan de Altaica fondsen subfondsen zijn. De vergunning is door de AFM verleend. De subfondsen zijn vermeld in het register van de AFM.

De Altaica fondsen bieden u de mogelijkheid om uw portefeuille te diversificeren met Alternatieve Beleggingen. Hierbij geniet u van alle voordelen van een vergunninghoudend fonds dat onder het toezicht van de Nederlandse Autoriteiten valt.

Diversificatie verlaagt het risico van een beleggingsportefeuille. Onze strategieën zijn op gezet met het doel om een hogere rendementsdoelstelling met uw portefeuille mogelijk te maken. We doen dit door te mikken op een verbeterde rendement/risico verhouding. Onze management stijl maakt de fondsen minder gevoelig voor de richting van de markten waarin we investeren.

Het Altaica Sustainable Equity Long Short Fund investeert in een actief beheerde portefeuille van bedrijven die hoog scoren op duurzaamheid.