Partnerpagina Duurzaam Beleggen Academie

Steeds meer mensen gaan beleggen om meer rendement te maken op hun vermogen. Met de juiste kennis en informatie hoeft beleggen niet risicovol te zijn. De DuurzaamBeleggenAcademie helpt beleggers om de juiste keuzes te maken voor hun vermogen. Met aandacht voor duurzaam en verantwoord ondernemen.

Loege Schilder is in de jaren ’90 begonnen met beleggen en leerde het vak met vallen en opstaan. De eerste jaren steeg de beurs sterk en was het niet ingewikkeld om een hoog rendement te halen. Maar later bleek het risico toch wel hoog en verdween een groot deel van de winst als sneeuw voor de zon. Na het afronden van zijn studie economie heeft Loege het vak geleerd in verschillende rollen o.a.: handelaar, fondsmanager, Chief Investment Officer en adviseur van pensioenfondsen en verzekeraars.

De laatste jaren zijn er veel mensen begonnen met beleggen omdat ze meer vermogen willen en soms ook moeten opbouwen. Wat dat betreft lijkt deze periode sterk op het einde van de jaren ’90 toen Loege zelf begon met beleggen. Hij wil zijn kennis overbrengen zodat de nieuwe groep beleggers niet dezelfde fouten hoeft te maken. En dan het liefste op een duurzame en verantwoorde manier. Want een aantrekkelijk rendement én een investering in een betere wereld kunnen prima samengaan.

Onze jarenlange ervaring in vermogensbeheer en fondsmanagement hebben wij vertaald naar een programma voor mensen die op duurzame en verantwoorde wijze willen beleggen. Met onze hulp kan iedereen een gebalanceerde portefeuille opbouwen die op lange termijn een mooi rendement oplevert. Wij helpen je met online cursussen, trainingen en persoonlijke coaching.

Heb je af en toe het idee dat je de controle over je beleggingen kwijt bent, dan helpen wij je de regie weer terug te pakken.