MN en PME winnen Institutional Investor Awards 2017

MN en haar opdrachtgever PME hebben gisteren drie prijzen gekregen tijdens het Institutional Investors Benelux Awards-gala in Huis ter Duin in Noordwijk.

Karlijn van Lierop, hoofd Responsible Investment, nam de prijs in ontvangst voor de categorie ‘Best ESG Programme’. Ze ziet het als een erkenning voor de inzet van het MVB-team op het gebied van ESG en verantwoord beleggen. ‘We hebben samen met onze opdrachtgevers het afgelopen jaar een grote stap gezet waar het gaat om impact beleggen, sustainable development goals en het tegengaan van klimaatverandering. Verantwoord beleggen komt meer en meer in de haarvaten van MN en dat dragen we met z’n allen ook uit. Dat is gezien door onze peers en het is mooi dat ze dat dan ook erkennen.’ Jasper Huitsing, Head of Multi-management Fixed Income & Specials, kreeg de Benelux Award voor de categorie ‘Best Use of Fixed income’.

PME

Marcel Andringa, uitvoerend bestuurder Vermogensbeheer bij PME, werd door beleggingsprofessionals verkozen tot Chief Investment Officer van het jaar. Andringa: ‘Ik ben oprecht dankbaar dat ik deze prestigieuze prijs in ontvangst mag nemen. Waardering is altijd fijn en helemaal als die komt van je collega’s in het veld. De prijs is ook een compliment voor mijn team bij PME en bij uitvoerder MN. Deze prijs is voor ons samen. Zeker in deze tijd dat de pensioenen onder druk staan, is het heel belangrijk om te zorgen voor een goed én verantwoord rendement. We blijven daar ons uiterste best voor doen. De prijs draag ik op aan onze deelnemers en gepensioneerden. We doen het tenslotte voor hen.’

Foto: V.l.n.r.: Jasper Huitsing (MN), Karlijn van Lierop (MN) en Marcel Andringa (PME)

Share Button