Partner worden/adverteren

Sinds 1999 is deze website actief als het ‘Portaal Duurzaam Financieel’, www.duurzaam-beleggen.nl Het is daarmee de oudste en meest complete webportal op het gebied van Duurzaamheid/ESG en financiën. Zowel voor de consument/particulier als voor de professionals. De website kent een brede bekendheid en wordt zeer frequent bezocht. Bezoekers hebben gratis en onbeperkt toegang tot alle gepubliceerde artikelen.

Van der Molen E.I.S. is eigenaar van deze webportal, naast ook enkele andere succesvolle webportals op het gebied van duurzaamheid.

Wij nodigen u graag uit om als bedrijf/organisatie ‘partner’ te worden van deze website. U draagt daarmee dan bij aan het mogelijk maken van deze website in de toekomst. Maar bovenal verkrijgt u hiermee een groot bereik voor uw content! Het is het ideale platform voor uw contentmarketing en de portal heeft een hoge ‘domein autoriteit’, goed voor de SEO! Ook voor sustainability/ESG consultancy bureaus heel aantrekkelijk!

Wat houdt het partnerschap in?

  • plaatsing logo organisatie op hoofdpagina en in de wekelijkse (professional) of maandelijkse (particulieren) e-mail nieuwsbrief
  • plaatsing product(en)/dienst(en) in de productencatalogus voorzien van logo, omschrijving en deeplink
  • plaatsing van relevante pers-/nieuwsberichten vanuit de organisatie
  • plaatsing van relevante events vanuit de organisatie
  • plaatsing van relevante vacatures vanuit de organisatie (duurzaamheid/ESG gerelateerd)
  • plaatsing van relevante columns/interviews van de organisatie
  • ‘eigen’ partnerpagina met algemene beschrijving organisatie (en relatie met duurzaamheid/ESG) en overzicht van recente nieuwsberichten, blogs en komende events vanuit de organisatie (zie voorbeeld).
  • (NIEUW) bij nieuwsberichten en blogs van een partner wordt logo getoond met link naar de partnerpagina
  • verspreiding van nieuwsberichten in de e-mail nieuwsbrief en social media (Twitter, Facebook en Linkedin (waaronder diverse discussiegroepen)

Huidige partners zijn onder meer:

Vul onderstaand formulier in of maak hier een online afspraak!

Graag ontvang ik informatie over de mogelijkheden voor partnerschap of om te adverteren op Duurzaam Financieel:

Naam(Vereist)

 

Download onze algemene voorwaarden (pdf)