Natixis IM benoemt Harald Walkate als hoofd CSR & ESG

Natixis Investment Managers (Natixis IM) heeft Harald Walkate aangesteld als hoofd Corporate Social Responsibility (CSR) en ESG.

In deze nieuw gecreëerde rol is Walkate verantwoordelijk voor het wereldwijd aansturen van het CSR van Natixis Investment Managers en de ESG-commitments in het distributienetwerk, de aangesloten managers en als vertegenwoordiger in sectorinitiatieven. Hij zal in Parijs worden gevestigd.

Voorheen werkte hij bij Aegon Asset Management (AAM), waar hij senior vice-president en wereldwijd hoofd van de afdeling verantwoord beleggen was, waar hij zich concentreerde op ESG-integratie, engagement en impactinvesteringen in zowel Aegon Group als AAM.

Sinds 2018 heeft Walkate ook gewerkt als adviseur van het Impact Management Project (IMP) bij detachering bij Aegon. Hij zal deze adviserende rol voortzetten wanneer hij naar de beleggingsbeheerders van Natixis verhuist.

Share Button