Krachten bundelen voor transitie naar duurzaam vastgoed

Achterblijvende investeringen in duurzaam vastgoed zetten financiers en taxateurs aan het denken. Zij zoeken naar manieren om de waarde van toekomstbestendig vastgoed te onderbouwen. Tegelijkertijd is er geld nodig om renovaties, transformaties en nieuwbouw van dergelijke gebouwen te financieren. Weten marktpartijen de overheid al voldoende te vinden en is de stimulans afdoende? Green BuildInvest Initiative onderzoekt in dialoog met stakeholders de belemmeringen bij het investeren en ontwikkelen van duurzaam vastgoed en streeft naar het komen tot oplossingen hiervoor. Het initiatief organiseerde in samenwerking met RVO.nl een rondetafelgesprek, waar voorgaande kennis werd gedeeld.

Lees het volledige verslag van het rondetafelgesprek

Share Button