Nederlandse financiële instellingen jagen SDG Agenda aan

Er is volgens experts geld, veel geld nodig om de ambitieuze Duurzame Ontwikkelingsdoelen te realiseren voor 2030. Het investeren van kapitaal van institutionele en private beleggers in duurzame ontwikkeling is dan ook niet wenselijk maar noodzakelijk. Zeven vragen aan Carolien de Bruin, oprichter van C-Change die de Nederlandse investeringsagenda voor de SDGs faciliteerde in samenwerking met Herman Mulder, co-chair van het SDG Charter.

Te midden van de social enterprises die deel uitmaken van de Impact Hub gevestigd in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam vertelt Carolien de Bruin over haar droom voor SDGI: het investeren met impact het nieuwe normaal maken en Nederland als aanjager van de SDG Agenda op de kaart zetten.

Lees het volledige interview

Share Button