Kor Bosscher benoemd als Managing Director Risk & Finance bij Triodos Investment Management

Triodos Investment Management is verheugd om de benoeming aan te kondigen van Kor Bosscher als Managing Director Risk & Finance per 1 maart 2018. Hij volgt daarmee Laura Pool op die Triodos Investment Management in oktober 2017 heeft verlaten om haar carrière elders voort te zetten.

Kor Bosscher beschikt over uitgebreide ervaring in zowel risk en finance. Hij heeft verschillende rollen in de financiële sector vervuld, waaronder die van bestuurslid en statutair directeur. Van 2008 tot 2016 was hij financieel directeur (CFRO) en lid van de hoofddirectie van MN. Voorafgaand aan zijn overstap naar Triodos Investment Management was hij CEO/CFRO bij iPension Solutions.

Kor Bosscher: “Triodos Investment Management is een wereldwijd erkend leider op het gebied van impact investing en ik ben verheugd onderdeel uit te gaan maken van deze organisatie in mijn nieuwe rol als Managing Director Risk & Finance. Ik kijk ernaar uit om een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van Triodos Investment Management en aan haar ambities voor verdere groei en het vergroten van positieve impact op onze samenleving.”

De Raad van Bestuur van Triodos Investment Management bestaat hiermee vanaf 1 maart uit de volgende bestuursleden: Marilou van Golstein Brouwers (Voorzitter van de Raad van Bestuur), Dick van Ommeren (Managing Director), Jacco Minnaar (Managing Director) en Kor Bosscher (Managing Director Risk & Finance).

Share Button