ABN AMRO uitgeroepen tot Green bond lead manager of the year

Bij de prijzenuitreiking van Environmental Finance op 28 maart is ABN AMRO uitgeroepen tot “Green Bond Awards 2018 Lead Manager of the year” in de categorie banken.

De jury bestond uit obligatie-investeerders uit alle delen van de wereld. “ABN AMRO’ s niet aflatende betrokkenheid bij de markt van groene obligaties heeft er voor gezorgd dat zij de eerste prijs hebben verdiend in de categorie ‘lead manager of the year voor obligatie-emissies door banken”, volgens de jury.

Joop Hessels, verantwoordelijk voor green, social en sustainability bonds bij ABN AMRO: “Dit is een mooie bevestiging van de goede positie die we met ABN AMRO hebben opgebouwd in de green bond dienstverlening aan klanten in Noord West Europa zoals Swedbank, SEB, Hypo Vorarlberg, Barclays, LBBW and Deutsche Hyp.”

ABN AMRO adviseert zowel bedrijven als banken hoe een green bond kan worden gestructureerd en begeleidt de uitgifte van dergelijke obligaties naar beleggers. Het nieuwsplatform Environmental Finance is gespecialiseerd in duurzame beleggingen en groene financieringen. Meer informatie over de awards is hier te vinden.

Share Button