Kempen wint RI Reporting Award 2018

Kempen is de winnaar van de Responsible Investor (RI) Reporting Award 2018  voor het het beste verslag van een grote asset manager (> $25bn.)

Tijdens het diner gisteravond (dinsdag 5 juni) werden de winnaars van de verschillende prijzen bekend gemaakt als afsluiting van de eerste dag van de RI Europe 2018-conferentie.

De RI Reporting Awards zijn in 2013 ingesteld om beste praktijken en transparantie in rapportage van verantwoorde beleggingen door vermogensbezitters en vermogensbeheerders te stimuleren en te erkennen. Ze zijn gebaseerd op eigen onderzoek van meer dan 2500 activa- eigenaar- en activabeheerderrapporten over de hele wereld. Met behulp van openbaar beschikbare informatie, zoeken Responsible Investor en onderzoekspartner, Responsible Finance Research (RFR), naar ‘best practices’ op het gebied van rapporterenop basis van eenvoud, relevantie, openbaarmaking en proces.

 

 

Zie de overige winnaars

Share Button