Startups in MKB kunnen tenderen voor SEED capital-regeling van 20 miljoen euro

Het kabinet prikkelt startups in het mkb om mee te doen met de klimaat- en energietransitie door een speciale tender van de SEED capital-regeling van 20 miljoen euro. En met MKB!dee daagt het ondernemers uit om zelf met plannen en oplossingen te komen voor het verbeteren van de leercultuur in het mkb. Dat maakte staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat bekend bij de presentatie van de eerste voortgangsrapportage van het MKB-actieplan.

De overheid daagt mkb en startups uit om mee te doen met de grote klimaat- en energieopgave waar Nederland voor staat. Twintig miljoen euro van het SEED capital budget wordt eenmalig ingezet voor een tender voor klimaat- en energie-startups. De tender wordt nu voorbereid en in oktober 2019 opengesteld.

Share Button