Isabelle Laurencin benoemd als Fondsmanager Triodos Organic Growth Fund

Triodos Investment Management heeft Isabelle Laurencin benoemd als fondsmanager van Triodos Organic Growth Fund.  

Isabelle werkt sinds begin 2019 voor Triodos Organic Growth Fund als Principal Investment Manager. Ze heeft ruim 15 jaar ervaring in de financiële sector, specifiek op het gebied van private equity. Voor haar komst naar Triodos Investment Management bekleedde ze diverse posities als senior investment manager private equity, onder andere bij FMO en Proparco.

Isabelle Laurencin over haar benoeming: “De transitie naar een duurzaam voedingssysteem begint echt momentum te krijgen. Met de ervaring en expertise van Triodos Organic Growth Fund is het fonds goed gepositioneerd om de Europese koplopers in deze snel ontwikkelende sector te ondersteunen. Ik ben verheugd dat ik in mijn nieuwe rol als fondsmanager van het fonds kan blijven bijdragen aan deze zeer nodige transitie.”

Triodos Organic Growth Fund investeert in de transitie naar een ecologisch en sociaal veerkrachtig voedsel- en landbouwsysteem. Het fonds verstrekt lange termijn aandelenkapitaal aan toonaangevende, niet-beursgenoteerde, waarden gedreven ondernemingen in de sector van biologische voeding in Europa.

Het proces om het team uit te breiden met een opvolger voor Isabelle’s vorige positie als Investment Manager loopt momenteel.

Share Button