Petran van Heel start als Head of ESG bij Colliers

Bron
Colliers

Per 1 mei start Petran van Heel als Head of ESG bij vastgoedadviseur Colliers. Petran wordt verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de visie en activiteiten van Colliers op het gebied van duurzaamheid. Hij zal zijn expertise inzetten om strategisch mee te denken met onze klanten.

Petran heeft ruime ervaring op het gebied van vastgoed, financiering en duurzaamheid. Na het afronden van zijn studie Bouwkunde aan de TU Delft heeft hij een MBA behaald aan de Rotterdam School of Management. Hij is zijn carrière begonnen bij Koninklijke BAM Groep en heeft daar in diverse landen, bedrijfsonderdelen en functies gewerkt. Vervolgens is hij als Projectdirecteur vastgoedontwikkeling werkzaam geweest bij BPD (MAB).

De afgelopen jaren was hij bij ABN AMRO werkzaam als Sector Banker Bouw en Vastgoed. Hier lag zijn focus op duurzame ontwikkelingen in de markt en strategisch advies. Meer recent gaf hij bij duurzame energieleverancier Eteck leiding aan het development/investment team. Daarnaast is hij actief in de Gideon Transition Tribe. Ook daar zet hij zich in om de duurzame transitie in de bouw- en vastgoedsector te versnellen om de klimaatdoelstellingen te halen.

“We zijn verheugd om Petran van Heel te verwelkomen als Head of ESG van Colliers”, aldus Dirk Bakker, CEO van Colliers Nederland. “Met zijn kennis en ervaring is hij de ideale kandidaat om onze grote duurzaamheidsambities verder vorm te geven en voor collega’s en klanten van toegevoegde waarde te zijn.”

Petran van Heel: “Ik kijk ernaar uit om bij Colliers aan de slag te gaan. Een internationaal, ondernemend bedrijf dat duurzaamheid als onmisbare bouwsteen voor de toekomst ziet. Als dé uitdaging daarin zie ik duurzaamheid in balans, een betere wereld gebouwd op een gezonde business case. Daar kan Colliers veel in betekenen!”

Share Button