De Top 50 Women in Sustainable Finance 2023 is uit!

Bron
WIFS

De Top 50 Women in Sustainable Finance 2023 is vandaag gepubliceerd. De Top 50 belicht vrouwelijke leiders in Nederland die zich inzetten voor duurzaamheid binnen de financiële sector. De lijst is voor het 3e jaar samengesteld, dit maal op initiatief van Nicolette Loonen en WIFS.

De genomineerden van de Top 50 zetten zich in voor meer duurzaamheid in de financiële sector en hebben aantoonbare zichtbaarheid en impact op dit onderwerp. Het gaat hierbij om alle facetten van duurzaamheid, passend bij de Sustainable Development Goals van de United Nations.

De vakjury heeft op basis van inzendingen gekozen voor de top 50 voor 2023, met een eervolle vermelding voor initiatiefnemer Nicolette Loonen als nr 51. In de vakjury van de Top 50 Women in Sustainable Finance 2023 hebben plaats: Marguerite Soeteman-Reijnen (voorzitter), Petri Hofsté, Marilou van Golstein Brouwers, Faisal Setoe, Stephan Veen en Rinke Zonneveld.

Download de Top 50 Women in Sustainable Finance 2023 hier. 

Share Button