Robin Swane wordt Head of ESG bij Colliers

Bron
Colliers

Op 6 mei start Robin Swane als Head of ESG bij vastgoedadviseur Colliers. Hij wordt verantwoordelijk voor het ESG-team dat zich richt op de advisering aan vastgoedeigenaren en bedrijven over het verduurzamen van hun vastgoed en organisatie.

Robin heeft al meer dan 15 jaar ervaring aan advisering in de gebouwde omgeving. Hij werkte eerder bij technisch adviesbureau Encon als operationeel manager. Hier stuurde hij een team aan van energieconsultants en projectmanagers die werkten aan duurzaamheidsvraagstukken voor klanten. Hij studeerde Management, Economie en Recht aan de Hogeschool van Amsterdam en speelde zeven jaar als golfprofessional op de European Challenge Tour.

“Ik zie ernaar uit om samen met Robin en het team de volgende stap te zetten in het ontzorgen van onze opdrachtgevers bij hun EGS-vraagstukken,” zegt Joost Vooijs, director Asset Services. “Met onze ambitieuze plannen en de toenemende complexiteit in duurzaamheidswetgeving is zijn kennis en ervaring zeer welkom.”

“Ik wil graag mijn bijdrage leveren aan de verdere groei en persoonlijke ontwikkeling van het team”, vult Robin aan. “Samen met Petran van Heel en andere experts uit het bedrijf kunnen we een positieve bijdrage leveren aan het versnellen van de duurzaamheidstransitie in de sector.”

Share Button