Femke Bos benoemd tot Directeur Impact Private Debt & Equity bij Triodos Investment Management

Triodos Investment Management heeft Femke Bos per 1 juni 2024 benoemd tot Director Impact Private Debt & Equity. In deze functie is Femke Bos verantwoordelijk voor het beheer van de particuliere beleggingsportefeuilles van Triodos Investment Management in Nederland, Europa en opkomende markten, welke zich richten op de impactthema’s Energie & Klimaat, Duurzame Voeding & Landbouw en Financiële Inclusie.

Femke heeft een lange en uitgebreide staat van dienst op het gebied van impact investing. Eerder werkte ze van 2009 tot 2019 bij Triodos Investment Management als fondsmanager van Triodos Fair Share Fund en Triodos Microfinance Fund, en als Regional Manager Azië, OostEuropa en Centraal-Azië. In 2019 werd ze fondsmanager bij FMO voordat ze in 2021 overstapte naar Invest International om daar de functie van Director Business Development, Strategy and

Impact te vervullen.

Femke Bos over haar benoeming: “Ik ben erg verheugd om opnieuw bij Triodos Investment Management aan de slag te gaan als Directeur Impact Private Debt & Equity. De particuliere beleggingsportefeuilles van Triodos vormen de belichaming van het concept impact investing. Ik kijk ernaar uit om samen met een geweldig team van beleggingsexperts onze private beleggingsstrategieën verder uit te bouwen en te versterken.”

Femke studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam. Ze is lid van het selectiecomité van het International Climate Finance Accelerator programma, een accelerator voor startende klimaatfondsmanagers.

Share Button