Wederom twee Thomson Reuters Lipper Fund Awards voor ACTIAM Lipper Group Awards voor ‘Equity Large’ en ‘Mixed Assets Large’

Vermogensbeheerder ACTIAM is bij de jaarlijkse uitreiking van de Thomson Reuters Lipper Fund Awards wederom in de prijzen gevallen. ACTIAM werd in twee categorieën beloond met een Lipper Group Award; een voor ‘Equity Large’ en een voor ‘Mixed Assets Large’.

Lipper Fund Awards Nederland 2018

Ieder jaar reikt Thomson Reuters wereldwijd de Lipper Fund Awards uit aan de beleggingsfondsen en fondshuizen, die uitblinken in hun vakgebied. De Lipper Fund Awards worden in 23 landen toegekend. Voor de Lipper Fund Awards Nederland 2018 komen fondsen in aanmerking die in Nederland geregistreerd staan en een relevant track record hebben. Group Awards worden uitgereikt aan de beste fondshuizen in aandelen, obligaties en mixed assets, waarbij er aan zowel grote als kleine fondshuizen een award wordt uitgereikt. Om in aanmerking te komen voor een Group Award moet een fondshuis ten minste vijf aandelen- of obligatiefondsen hebben en minimaal drie mixportefeuilles.

Financieel succes door focus op maatschappelijk rendement

Arnold Gast, CIO ACTIAM, nam de twee Awards in ontvangst: “Wij zijn trots dat we voor het vierde jaar op rij Lipper Awards in ontvangst mogen nemen voor onze langjarige beleggingsprestaties. Hiermee bewijst ACTIAM dat verantwoord beleggen loont. Met een ervaren team van 50 beleggingsprofessionals stellen we onze eigen ESG criteria centraal, nemen prudente beleggingsbeslissingen en houden de kosten laag.”

Share Button