Ruth van de Belt benoemd als fondsmanager Triodos Sustainable Mixed Fund

Ruth van de Belt is per 1 april 2019 benoemd als fondsmanager van Triodos Sustainable Mixed Fund. Ruth neemt het stokje over van Erik Breen, die deze rol sinds april 2018 heeft vervuld naast zijn rol als Directeur SRI bij Triodos Investment Management.

Ruth heeft een loopbaan van bijna 10 jaar in de financiële industrie als econoom en investment strateeg. Zij werkt sinds januari 2018 voor de SRI propositie van Triodos Investment Management als Senior Investment Strategist. Voorafgaand aan haar komst naar Triodos Investment Management werkte ze als Senior Investment Strategist bij Kempen Capital Management.

Triodos Sustainable Mixed Fund streeft ernaar om positieve impact en een concurrerend rendement te genereren met een geconcentreerde portfolio van internationale aandelenposities en hoogwaardige Europese impact-obligaties. Bedrijven worden geselecteerd op grond van hun bijdrage aan zeven vastgestelde duurzame transitiethema’s. Daarnaast moeten de bedrijven voldoen aan de strenge minimumnormen van Triodos.

Share Button