Marc Janson aangesteld als Investor Relations Manager bij Triodos Investment Management

Triodos Investment Management heeft Marc Janson aangesteld als Investor Relations Manager. In deze rol zal hij Business Development & Investor Relations team van Triodos Investment Management gaan versterken. Zijn primaire verantwoordelijkheid zal gericht zijn op het managen van de relaties met distributiepartners in Nederland.

Marc Janson heeft meer dan twintig jaar ervaring in de financiële sector. Voor zijn komst naar Triodos Investment Management werkte hij als Kwaliteitsmanager Beleggingen bij ING Bank (Amsterdam). Daarvoor heeft hij verschillende rollen vervuld bij Rabobank, ABN AMRO Bank, Theodoor Gilissen, MeesPierson, EY en CenE Bankiers. De voornaamste aandachtsgebieden waar hij gedurende zijn professionele carrière ruime ervaring in heeft opgedaan zijn financieren, beleggen, private banking en financiële planning.

Marc is afgestudeerd in Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit en heeft een universitaire graad in financiële planning van de Universiteit van Amsterdam.

Share Button