ACTIAM N.V. maakt bekend dat Hans van Houwelingen zijn carrière buiten ACTIAM voortzet

ACTIAM N.V. (‘ACTIAM’) heeft bekend gemaakt dat Hans van Houwelingen, Chief Executive Officer, per 1 januari 2020, zijn carrière buiten ACTIAM voortzet. ACTIAM zal in de komende periode werken aan de werving van een opvolger waarmee Hans zal zorgdragen voor een soepele transitie.

Hans van Houwelingen was sinds december 2016 CEO van ACTIAM. Onder zijn leiding steeg het beheerd vermogen naar EUR 62 miljard en heeft de vermogensbeheerder haar mid- en backoffice uitbesteed. Daarnaast is het beleid voor verantwoord beleggen verder versterkt en het assortiment beleggingsfondsen getransformeerd naar een positie voor verdere nationale en internationale groei.

Ron van Oijen, CEO van VIVAT: “ACTIAM heeft zich de afgelopen jaren vol ingezet op het gebied van verantwoord en duurzaam investeren en daarmee een waardevolle bijdrage geleverd aan de commerciële groei en het verbeteren van de bedrijfsvoering. We zijn Hans dankbaar dat voor zijn betrokken en constructieve bijdrage gedurende deze periode. ACTIAM al de komende periode werken aan een opvolger voor Hans.”

Hans van Houwelingen: “Het was een eer om ACTIAM te mogen leiden sinds 2016. Gedurende deze periode heb ik genoten van de inzet en het harde werk van ons team, en de gedeelde passie voor het creëren van een ‘purpose-driven’ bedrijf. Mijn besluit volgt na meerdere maanden van reflectie over mijn persoonlijke ambities, het voelt nu als een natuurlijk moment om een volgende stap te zetten in mijn carrière Ik neem in de komende periode afscheid van een mooi en uniek bedrijf en zal dan ook de klanten, collega’s en partners van ACTIAM bedanken voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren. Ik blijf gecommitteerd aan een soepele transitie richting mijn opvolger.”

Share Button