Kempen en Hermes schrijven brief aan Larry Fink

Elk jaar schrijft Larry Fink, de CEO van BlackRock, een brief aan de CEO’s van de bedrijven waarin BlackRock investeert. In de editie van begin dit jaar schreef hij dat BlackRock duurzaamheid voortaan meeneemt in haar beleggingsbeslissingen.  Lars Dijkstra, CIO van Kempen Capital Management en Saker Nusseibeh, CEO van Federated Hermes International hebben een reactie geschreven op deze brief en introduceren de term ‘The Real Active’.

De brief is uitgestuurd namens The 300 Club, een groep vooraanstaande beleggingsprofessionals die het bewustzijn willen vergroten over de impact van het huidige markt denken en het gedrag dat hieruit voortkomt, en hierbij oproepen tot onmiddellijke actie.

Download hier de Nederlandse variant van de brief (pdf).

 

Share Button