Rosl Veltmeijer benoemd als Portfolio Manager Fixed Income bij Triodos Investment Management

Triodos Investment Management heeft Rosl Veltmeijer per 1 juli 2020 benoemd als Portfolio Manager Fixed Income voor de discretionaire beheerportefeuilles van Triodos Bank Private Banking. Ze volgt daarmee Jeroen van Herwaarden op, die per 1 juni 2020 is benoemd als fondsmanager van Triodos Euro Bond Impact Fund.

Rosl Veltmeijer werkt reeds sinds 2011 voor Triodos Investment Management. Sinds 2017 werkt ze in het portfolio management team. Daarvoor was ze in de rol van Head of Research verantwoordelijk voor het ontwikkelen en toepassen van duurzame beleggingscriteria en de engagement activiteiten van Triodos Investment Management. De combinatie van ervaring in beide rollen maakt haar bijzonder geschikt voor deze nieuwe rol als Portfolio Manager Fixed Income.

Rosl Veltmeijer over haar benoeming: “Ik heb een passie voor duurzaamheid en impact beleggen. Ik kijk er naar uit om deze passie en mijn expertise te combineren om daarmee bij te dragen aan het maximaliseren van positieve impact voor onze Private Banking klanten.

Rosl heeft een doctoraal in Social Banking and Social Finance van de Universiteit van Plymouth en begint aan haar laatste jaar van het postdoctoraal VU-VBA programma Investment Management.

Share Button