NN IP publiceert ‘Green Bond Buyer’s Guide’

In de afgelopen vijf jaar zijn groene obligaties getransformeerd van een niche segment naar een reguliere vastrentende markt. De NN IP Green Bond Buyer’s Guide geeft waardevolle inzichten in waarom groene obligaties zo succesvol zijn voor beleggers.

De Green Bond Buyer’s Guide bouwt voort op de ervaring en expertise die we hebben opgedaan in vijf jaar investeren in de markt voor groene obligaties. Het legt uit hoe groene obligaties prestatiekenmerken van hun conventionele tegenhangers combineren met een positieve impact op het milieu. Het geeft een overzicht van wat een groene obligatie inhoudt, hoe de markt zich heeft ontwikkeld en laat zien waarom groene obligaties een plaats verdienen in elke vastrentende portefeuille.

Als u wilt weten hoe groene obligaties het perfecte instrument kunnen zijn om uw vastrentende portefeuille te vergroenen, kunt u zich registreren om de interactieve pdf van de kopersgids voor groene obligaties te downloaden.

Share Button