Persbericht: Rob van Boeijen benoemd als fondsmanager Triodos Impact Mixed Funds

Triodos Investment Management heeft Rob van Boeijen benoemd als fondsmanager van de Triodos Impact Mixed fondsen per 1 februari 2021. De drie Triodos Impact Mixed fondsen beleggen in wereldwijde aandelen en euro-obligaties die positieve impact en concurrerende rendementen genereren. De fondsen zijn beschikbaar in een defensief, neutraal en offensief risico-rendement profiel.

Rob van Boeijen werkt reeds in het Impact Equity & Bonds team van Triodos Investment Management als Portfolio Manager. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de impact beleggingen van de discretionaire portefeuilles van Triodos Bank Private Banking. Hij heeft een lange loopbaan van meer dan 30 jaar in de financiële sector. Voor zijn komst bij Triodos in 2008 heeft hij verschillende posities bekleed in de beleggingsindustrie, waaronder bij ABN AMRO en Theodoor Gillisen.

Rob heeft een master in Bedrijfseconomie van de Universiteit van Amsterdam en is een geregistreerd VBA financieel analist.

Share Button