Aegon AM versterkt Responsible Investment team met drie nieuwe leden

Aegon Asset Management heeft zijn Responsible Investment team versterkt met drie nieuwe benoemingen. Het team telt nu 17 specialisten.

Andy Woods start vanuit het Verenigd Koninkrijk bij Aegon AM als responsible investment manager en ondersteunt de Equities en Multi-Asset beleggingsplatforms. Zijn primaire verantwoordelijkheid zal liggen bij stemactiviteiten en aanverwante activiteiten met bedrijven in de portefeuilles van Aegon AM. Voorheen gaf Andy leiding aan de Institutional Voting Information Service van de Association of British Insurers.

Curtis Zappala, werkzaam in de VS, treedt toe als responsible investment associate. Hij zal zich richten op ESG-integratie en engagement, ter ondersteuning van het Fixed Income beleggingsplatform van Aegon AM. Voordat hij bij Aegon AM in dienst trad, was Zappala lid van het duurzaamheidsteam van United Parcel Service (UPS). Daarnaast heeft hij ook verschillende duurzaamheidsgerelateerde functies bekleed bij SunShare en Growth International Volunteer Excursions. Zappala heeft een BA in milieustudies en leiderschapsstudies van de University of Colorado.

Ten slotte treedt Jamie McAloon in dienst bij Aegon AM als responsible investment associate, ter ondersteuning van de Equities en Multi-Asset beleggingsplatforms. McAloon, eveneens gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, zal voornamelijk verantwoordelijk zijn voor de ondersteuning van het duurzame productassortiment met analyses van bestaande en potentiële holdings, volgens het sustainability research framework van Aegon AM. Hij is afkomstig van Abrdn, waar hij analist Private Equity Finance was.

Share Button