Onderzoek ‘State of the impact investing sector in the Netherlands’

Stichting Netherlands Advisory Board on impact investing (NAB) nodigt u van harte uit om te reageren op het onderzoek ‘Stand van de impact investing sector in Nederland’. Aangezien er geen recente statistieken zijn over de omvang van impact investing in Nederland, streven we ernaar een volledig overzicht te creëren van het impact investing ecosysteem en de omvang ervan in Nederland.

We stellen uw deelname aan de enquête en uw hulp bij het genereren van ontbrekende informatie en gegevens ten zeerste op prijs om de broodnodige groei van impact investing te ondersteunen. Het invullen van de enquête kost u ongeveer 10 tot 15 minuten. Om u te helpen bij de voorbereiding, hebben we een pdf-versie van de enquête toegevoegd om te downloaden. Na het indienen van uw antwoorden kunt u een rapport van uw antwoorden downloaden.

Naar de enquête

 

Share Button