Leonie Schreve gestart bij PwC als Partner ESG Deals

Partner

Afgelopen week is Leonie Schreve overgestapt van ING, waar ze werkte als Global Head Sustainable Finance, naar PwC. Zij zal binnen de Deals praktijk aan de slag gaan als partner met het thema ESG in Deals.

Leonie Schreve, “deze nieuwe uitdaging stelt me in staat om opnieuw te pionieren en nieuwe markten op te bouwen op ESG-gebied. Ik zie er naar uit om samen met PwC-specialisten te werken aan het integreren van ESG in alle dealactiviteiten, variërend van fusies en overnames, waarderingen, due diligence en commerciële strategieën.”

“Leonie heeft uitgebreide ervaring (meer dan 20 jaar) in het pionieren op ESG-vlak. Zij heeft op dit gebied diverse nieuwe teams en business lines opgebouwd en laten uitgroeien tot volwassen markten. Leonie is een enorm talent, waarmee wij bij PwC erg blij zijn”, aldus Gert Jan van der Marel, hoofd Deals-praktijk PwC. Van der Marel, “ik ben trots dat Leonie het PwC Deals team komt versterken om onze klanten te helpen hun ESG-impact vergroten en hiermee waarde te creëren.”

Share Button