Duurzaam bezorgplatform Packaly haalt 2,4 miljoen euro investing op

Bron
Packaly

Packaly, een express bezorgplatform voor retailer met de ambitie voor CO2 neutrale bezorging heeft een nieuwe seed investering opgehaald van €2.4 miljoen. Packaly is momenteel actief in 3 landen en 125 steden, en bouwt hard aan het ontwikkelen van verdere groei in Nederland, België en Duitsland. Retailers als de Bijenkorf, Blokker, Lush en Decathlon verzenden met Packaly.

 “We zijn onwijs trots dat Fairtree Ventures het vertrouwen in onze groei en plannen laat zien. We zien een groeiende markt voor snelle bezorging in de retail, en zien dat onze express bezorgservice snel toeneemt. Met Fairtree aan boord geloven we dat we onze groei hard kunnen versnellen. Packaly biedt een exclusieve service voor retailers om binnen hetzelfde uur producten bij klanten 100% duurzaam te bezorgen.” Aldus – Axel Dekker – CEO Packaly

“Packaly helpt retailers klanten te winnen met een exclusieve propositie. De unieke propositie geeft klanten precies wat ze willen door instant bezorging van hun favoriete merken te bieden. Packaly biedt hierbij duurzame bezorgopties op dezelfde dag of zelfs binnen hetzelfde uur aan. Instant bezorging groeit snel en de vraag naar duurzame last-mile express leveringen groeit jaar op jaar met 42%. Packaly focust op omni-channel excellence en zorgt ervoor dat retailers hun supply chain power op de juiste fronten in kan zetten. We zijn onwijs blij dat we Packaly kunnen ondersteunen en hen helpen met hun snelle groeicijfers.” Aldus David Evans, Managing Director of Fairtree Elevant Ventures.

Packaly opereert momenteel in 125+ steden en heeft in 3500+ koeriers in 3 landen aangesloten op het platform. Met het groeigeld wil Packaly de snelheid en aanbiedingen van services uitbreiden en het team en marketing activiteiten uitbreiden.

 

Share Button