Dimitri Willems benoemd als fondsmanager van Triodos Pioneer Impact Fund

Triodos Investment Management heeft Dimitri Willems per 15 augustus 2022 benoemd als fondsmanager van Triodos Pioneer Impact Fund.  

Dimitri Willems is een doorgewinterde beleggingsprofessional met ruime ervaring als portefeuillebeheerder van beursgenoteerde aandelen. Voordat hij bij Triodos Investment Management kwam, bekleedde hij verschillende functies als portefeuille- en vermogensbeheerder, waaronder gedurende meer dan 13 jaar als Senior Portefeuillemanager bij Kempen Capital Management. Dimitri heeft een master in Business Economics van de Erasmus Universiteit in Rotterdam en hij is een CFA Charterholder

“Door de jaren heen zijn duurzaamheid en goed rentmeesterschap altijd belangrijke aandachtspunten voor mij geweest in mijn rol als fondsbeheerder. Ik ben verheugd dat ik nu de kans krijg om dit bij Triodos IM nog verder uit te breiden en kijk er naar uit om in mijn nieuwe rol bij te dragen aan het realiseren van positieve impact door te investeren in de winnaars van morgen”, aldus Dimitri over zijn benoeming.

De Triodos fondsen die beleggen in beursgenoteerde aandelen worden gemanaged door een fondsmanagementteam, dat nu bestaat uit Arjan Palthe, Rob van Boeijen, Sjoerd Rozing, Jan Rommert Straatman en Dimitri Willems.

Share Button