ABN AMRO Sustainable Impact Fund investeert miljoenen in duurzaam Deens fashion merk Colorful Standard

Bron
ABN AMRO

ABN AMRO Sustainable Impact Fund investeert in het duurzame Deense fashion merk Colorful Standard. Het is de eerste stap in de duurzame kleding voor het Sustainable Impact Fund van ABN AMRO. Het lifestyle merk ontwerpt en produceert inclusief en duurzaam. Het merk heeft fans van haar basics in alle kleuren van de regenboog, over de hele wereld.  

Colorful Standard legt de lat hoger voor het ontwikkelen van een duurzame en circulaire toekomst in de kledingindustrie, die onder druk staat om een meer transparante en ethische productie te realiseren. Het lifestylemerk weet de harten te raken bij bewuste consumenten in heel Europa door haar ethische benadering van het produceren van duurzame, kleurrijke en tijdloze modeproducten. Colorful Standard werd in 2018 opgericht door de huidige eigenaar Tue Deleuran.

Met de investering van ABN AMRO SIF komt de droom van oprichter Tue Delueran uit. “Ik had altijd al een duurzaam lifestyle merk willen creëren dat transparantie, inclusiviteit en diversiteit omarmt. Met de investering van ABN AMRO SIF, kunnen we onze internationale ambitie versnellen.”

ABN AMRO SIF investeert in bedrijven die gedreven zijn om duurzaam en sociaal impact te maken met een commerciële visie. Managing Director Frederik Deutman vertelt; Het is onze missie om in die bedrijven te investeren die de duurzame uitdaging oppakken en sociale en duurzame impact maken, waar toekomstige generaties ook wat aan hebben.”

Met het partnership tussen Colorful Standard en ABN AMRO SIF kunnen we de standaard zetten voor duurzame fashion op internationale schaal, en zo de wereld op duurzame wijze kleurrijker maken.

Share Button