Jolien de Jongh wordt ESG-Manager Vastgoed bij Syntrus Achmea

Jolien de Jongh is per 1 april benoemd tot ESG-Manager Vastgoed bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Zij gaat leiding geven aan het team Investment Solutions, waarin Paul Somers is aangetrokken als manager Strategische Marketing & Concepten.

De Jongh werkt sinds 2019 als Assetmanager Residential & Healthcare bij Syntrus Achmea. Daarvoor was zij in dienst bij onder meer Cushman & Wakefield en KAS Bank (CACEIS). Somers komt over van BNP Paribas Real Estate, waar hij de afgelopen ruim vier jaar Head of Marketing & Communications Netherlands was. Voor die tijd was onder meer Spaces een van zijn werkgevers.

‘Ik ben erg blij met de benoemingen van Jolien en Paul op deze belangrijke posities in ons bedrijf”, zegt Boris van der Gijp, directeur Vastgoed. “Samen met hun collega’s, binnen en buiten het team Investment Solutions, zullen zij vanuit onze ESG-strategie zorgen voor meer innovatie en groei, in lijn met onze strategische ambities en de behoeften van onze klanten.’

Naast De Jongh en Somers krijgen meer medewerkers van Syntrus Achmea een andere functie. Zo is Michel van der Weide benoemd tot Teamlead Accountmanagement in het vastgoedbedrijf en is Cees-Bart Spoelder aangesteld als Transactiemanager.

Share Button