Wie nomineer jij voor de Top 50 Women in Sustainable Finance 2023?

Bron
WIFS

Wie nomineer jij voor de Top 50 Women in Sustainable Finance 2023? 

Jouw nominee werkt aan duurzaamheid in de financiële sector en heeft aantoonbare zichtbaarheid en impact op dit onderwerp. Onder financiële sector wordt verstaan: financiële instellingen (pensioenfonds/uitvoerder, asset manager, bank, verzekeraar, family office, impact investing, private equity), belangenverenigingen binnen de financiële sector, educatieve- en onderzoeksinstellingen gericht op sustainable finance, overheidsinstellingen en toezichthouders gericht op de financiële sector.

De  derde editie van de Top 50 Women in Sustainable Finance wordt gelanceerd tijdens het WIFS DiveIn Festival op 27 september 2023

Je kunt hier personen nomineren!

powered by WIFS en TOSCA

Share Button