Carola van Lamoen vanaf eind april 2024 nieuwe Eumedion-bestuursvoorzitter

Bron
Eumedion

Carola van Lamoen, Hoofd Sustainable Investing bij Robeco, is door het Algemeen bestuur van Eumedion benoemd tot nieuwe bestuursvoorzitter van Eumedion. Carola van Lamoen (45 jaar) volgt per 25 april 2024 Lars Dijkstra (Van Lanschot Kempen) op die dan de maximumbenoemingstermijn van zes jaar bereikt. 

Carola van Lamoen werd op 1 oktober 2020 tot Eumedion-bestuurslid gekozen en vervult momenteel de functie van penningmeester. Voordat ze tot het Eumedion-bestuur toetrad, was ze voorzitter van de Beleggingscommissie van Eumedion. Tijdens de bestuursvergadering van 13 december jl. werden de bestuursleden Anne Gram (bestuurslid bij ABP) en Olaf van den Heuvel (Chief Investment Officer van Aegon Asset Management Nederland) voor een nieuwe periode van twee jaar herbenoemd.

Share Button