Chris de Reus ESG-director bij DHS Real Estate

Bron
DHS REIM

Per 1 januari is Chris de Reus toegetreden als senior technisch manager en ESG-directeur bij DHS Real Estate. Chris zal verantwoordelijk zijn voor het technisch beheer van de portefeuille onder beheer. Binnen zijn rol is hij verantwoordelijk voor het dagelijks technisch beheer en de uitvoering van uitgebreide capex- en duurzaamheidsprogramma’s. Naast het technisch beheer van de portefeuille onder beheer, is Chris betrokken als technisch adviseur bij due diligence processen en ontwikkelingsprojecten.

Voordat Chris bij DHS REIM kwam, werkte hij als Senior Technical Property Manager voor CBRE. Hij beheerde en was verantwoordelijk voor de portefeuille van 250.000 m² LFA (logistiek en kantoorruimte). Voordat hij bij CBRE werkte, was Chris technisch manager bij Verwey Vastgoed.

Joep Cuppen (Hoofd Asset Management): “We zijn blij dat Chris zich bij DHS REIM heeft aangesloten. Hij zal in zijn rol bijdragen aan de groei van het platform”.

Share Button