Inge Kortekaas nieuwe Sustainability & Innovation Manager Annexum

Bron
Annexum

Na drie jaar werkzaam te zijn geweest als Senior Asset Manager Woningfondsen bij Annexum heeft Inge Kortekaas binnen de onderneming de overstap gemaakt naar de functie Sustainability & Innovation Manager. 

Inge heeft 16 jaar leasing- en assetmanagement ervaring en heeft binnen Annexum diverse woningprocessen laten digitaliseren. Zo is er een huurprijsmodel voor woningen gelanceerd in samenwerking met Clappform. Een slim AI model wat naast actuele, optimale huurwaardes ook taxatiewaardes aan marktwaardes toetst. Het model wordt tevens ingezet als potentiescan voor nieuwbouw voor het toetsen van de haalbaarheid.

Daarnaast is beter inzicht over de woongebouwen, huurders en onderhoud verkregen door de uitrol van huurders- en serviceplatform AREA of People over alle woongebouwen. En binnenkort worden slimme asset management dashboards ingezet om het werk van asset managers te optimaliseren. Door het juiste gebruik van deze tools zijn de portefeuillewaardes en huurdersgegevens geborgd.

Kortekaas: “Met een sterke passie voor digitalisering en duurzaamheid ben ik enthousiast om mijn tijd bij Annexum voort te zetten in het verder versterken van de innovatie binnen onze professionele organisatie. Vanuit de kracht van samenwerking en in verbinding met mijn netwerk ga ik starten met de focus op relevante, innovatieve tools voor de verdere efficiency van processen. Innovatie en duurzaamheid zijn nauw met elkaar verbonden voor het bijdragen aan duurzaamheidsdoelen. Voor mij zijn dit belangrijke pijlers van de economie en samenleving waar ik met veel enthousiasme aan bijdraag.”

Share Button