David Harleman benoemd als Head of Product Development bij Triodos Investment Management

David Harleman wordt per 1 April 2019 benoemd als Head of Product Development bij Triodos Investment Management. In deze nieuwe rol gaat hij invulling geven aan de product development agenda van Triodos Investment Management en zal hij verantwoordelijk zijn voor het initiëren en ontwikkelen van nieuwe beleggingsfondsen voor Triodos Investment Management’s strategische impact investing thema’s. 

David is in 2011 bij Triodos Investment Management gestart als Investment Officer voor Triodos Investment Management’s inclusive finance fondsen. In 2015 werd hij Regional Manager Latin America en sinds 2018 was hij als fondsmanager actief op het gebied van new business development en fondsmanagement.

Voorafgaand aan zijn loopbaan bij Triodos Investment Management werkte David bij Fortis, later ABN AMRO, als Manager Corporate Social Responsibility en Adviseur Sustainable Development.

Share Button