AutoBinck investeert in Toogethr

Bron
AutoBinck

AutoBinck Group investeert in Toogethr, een snelgroeiende start-up die op de zakelijke markt slimme technologie voor carpoolen en parkeren aanbiedt. Toogethr kan hierdoor het productaanbod uitbreiden en de vleugels uitslaan naar de rest van Europa.

Toogethr koppelt met slimme algoritmes reizende collega’s aan elkaar en zorgt dat ze gemakkelijk kunnen parkeren. De start-up telt al tienduizenden zakelijke gebruikers in de Benelux en is bovendien een vaste mobiliteitspartner van de grootste werkgevers in Nederland. “De investering van AutoBinck Group is belangrijk voor ons”, aldus CEO Joost Bijlsma van Toogethr. “We zien dat ‘ridesharing’ en slim parkeren een positieve uitwerking hebben op organisaties en hun omgeving. Door de investering van AutoBinck Group krijgen we meer slagkracht in het uitvoeren van onze groeiplannen en ambities. Daarnaast heeft AutoBinck veel ervaring met Smart Mobility, een grote toegevoegde waarde voor ons.”

Sterke strategische positie

Als een van de grote spelers op de mobiliteitsmarkt investeert AutoBinck Group in nieuwe vormen van mobiliteit. De divisie Mobinck richt zich speciaal hierop. Paul Zekhuis, CEO AutoBinck Group: “De dienstverlening van Toogethr sluit naadloos aan bij de ambitie die wij met onze Mobinck bedrijven hebben om de toegang tot mobiliteit eenvoudig te maken en medewerkers van deur tot deur te faciliteren. We kijken ernaar uit om samen met het team van Toogethr het bedrijf te laten uitgroeien tot een belangrijke Europese speler.”

Over Toogethr

Toogethr speelt met ‘ridesharing’ handig in op de reisproblematiek in grote organisaties en geografische gebieden. De Toogethr-app koppelt collega’s aan elkaar op basis van diepgaande kennis en data uit het Toogethr-netwerk (‘Match & Ride’). De parkeerproblematiek pakt Toogethr aan met een innovatief online parkeermanagementplatform dat gekoppeld is aan de app. Alle producten en activiteiten van Toogethr zijn daarmee toegespitst op flexibel reizen en parkeren, waarbij een duurzaam en sociaal karakter centraal staat.

Over AutoBinck Group

AutoBinck Group is een familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een van de hoofdrolspelers op de mobiliteitsmarkt met veelzijdige ventures gericht op de mobiliteit van morgen. Het bedrijf heeft een jaaromzet van ongeveer € 1 miljard, is actief in acht Europese landen en telt meer dan 1.600 medewerkers. In 2019 heeft AutoBinck Mobinck opgericht. Deze divisie richt zich op het innoveren van mobiliteit. Met als doel de wereld van mobiliteit eenvoudiger te maken voor werkgever en werknemer.

Share Button