Julian Kramer benoemd als Head of Business Development & Investor Relations bij Triodos Investment Management

Triodos Investment Management heeft Julian Kramer benoemd als Head of Business Development & Investor Relations. In deze rol geeft hij leiding aan team van 12 sales en cliënt service professionals verspreid over zes landen.

Julian Kramer heeft meer dan 25 jaar ervaring in leiding geven aan met name business development en sales teams binnen de asset management industrie, over heel Europa. Hij heeft gedurende bijna 10 jaar bij BNP Paribas Asset Management gewerkt, waar zijn laatste functie Deputy Head of Wholesale Distribution Europe was. Daarvoor was hij meerdere jaren Head of External Distribution, Northern Europe, eveneens bij BNP Paribas AM. Eerder in zijn carrière heeft hij bij Fortis Investments gewerkt, en 14 jaar bij ABN AMRO Private Banking en Asset Management, waar hij onder meer de rol had van Head of Private Client Sales Europe Non Domestic en verantwoordelijk is geweest voor discretionair vermogensbeheer.

In de loop der jaren is het mij steeds duidelijker geworden dat de beleggingswereld een enorme verantwoordelijkheid heeft om, via de investeringen die worden gedaan, een belangrijke stempel te drukken op hoe onze planeet er in de toekomst uit zal zien. Het is mijns inziens cruciaal deze kans om impact te hebben met beide handen aan te grijpen. Als wereldwijde  koploper op het gebied van impact investing is Triodos Investment Management ideaal gepositioneerd om een voortrekkersrol te nemen in deze beweging, en ik ben dan ook zeer verheugd om in mijn nieuwe rol hier aan te kunnen bijdragen.” aldus Julian Kramer naar aanleiding van zijn benoeming.

Julian heeft Bedrijfseconomie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en heeft de Nederlandse en Britse nationaliteit.

Share Button