5 jaar Rabo Impactlening: financiering voor duurzame koplopers

Bron
Rabobank

De Rabobank wil duurzaam ondernemen extra stimuleren. Samen met o.a. de Europese Investeringsbank, Council of Europe Development Bank en een groot aantal duurzame keurmerken in Nederland is Rabobank daarom 5 jaar geleden de impactlening begonnen. Ben jij een duurzame koploper of een ondernemer in de zorg- en onderwijssector? Met de Rabo Impactlening stimuleren we bedrijven en organisaties die ondernemen met een duurzame of maatschappelijke impact en bieden hen gunstige voorwaarden. Dit jaar bereiken we 1 miljard euro aan impactleningen!

Juist ook nu is het belangrijk om te blijven investeren in kwaliteitsverbetering en duurzaamheid. Houd je vizier op de toekomst en maak een meerjarenplan. Ook na de coronacrisis blijft duurzame ontwikkeling van wezenlijk belang en zullen herstelplannen vanuit Europa en Nederland blijven sturen op duurzame en groene groei.

Deze duurzame ondernemers gingen jou voor

De eerste duurzame koploper die gebruikmaakte van de Rabo Impactlening was de Verspillingsfabriek. Mede dankzij het gunstige tarief van de impactlening konden zij hun doelen verwezenlijken. Ook duurzame eierproducent Kipster ontving een impactlening die er voor zorgde dat hun concept verder uitgebreid kon worden. Ben je benieuwd welke ondernemers nog meer in aanmerking kwamen voor de lening? Bekijk de infographic en lees meer over hun duurzame ambities.

Infographic 5 jaar Rabo Impactlening

Share Button