Benoemingen in de Management Board van ACTIAM

Bron
ACTIAM

Partner

ACTIAM maakt vandaag twee benoemingen in de Management Board bekend. Hilde Veelaert is aangesteld als Chief Investment Officer bij ACTIAM. Veelaert vervulde deze functie al sinds 1 februari 2020 op ad-interimbasis. Dudley Keiller is benoemd tot Chief Financial and Risk Officer (CFRO). Zijn huidige taken en verantwoordelijkheden als Chief Transformation Officer (CTO) worden in de CFRO-functie geïntegreerd.

De benoemingen vloeien voort uit de strategische heroriëntatie die ACTIAM in 2020 heeft uitgevoerd. Hiermee versterkt de vermogensbeheerder haar positie als specialist in duurzaam beleggen en haar commitment richting institutionele klanten, distributeurs en de unit-linked beleggingen van Athora Netherlands.

Frank Kusse, Chief Executive Officer van ACTIAM: “Ik heb er alle vertrouwen in dat deze benoemingen bijdragen aan ACTIAM’s leidende positie op het gebied van duurzaamheid (ESG) en Impact Investing en de verdere groei in Nederland en Noord-Europa. Hilde heeft een uitstekende staat van dienst op het gebied van duurzaam beleggen en is al bijna twintig jaar een stabiele factor binnen ACTIAM. Dudley heeft uitgebreide financiële en internationale ervaring. Zijn ervaring is uitermate belangrijk voor alle aspecten van risicobeheersing, finance en de operationele infrastructuur. Hun gezamenlijke ervaring zal van grote waarde zijn voor ACTIAM’s groeistrategie.”

De Management Board van ACTIAM bestaat uit de volgende leden: Frank Kusse (CEO), Hilde Veelaert (CIO) en Dudley Keiller (CFRO).

Meer informatie over Hilde Veelaert (1971)

Hilde vervulde sinds februari 2020 op ad-interimbasis de rol van Chief Investment Officer. Zij startte in juni 2003 bij ACTIAM als portefeuillemanager voor Europese aandelen en werd in 2011 hoofd van het aandelenteam. Hilde begon haar carrière in 1994 en werkte bij AXA Bank in België en AXA IM in Den Haag en Parijs. Hilde behaalde een Master of Science in Technische Bedrijfskunde aan de KU Leuven en is Financieel Analist (ABAF/ EFFAS). Ze is ook geregistreerd bij het Dutch Securities Institute als Senior Investment Manager.

Meer informatie over Dudley Keiller (1972)

Dudley trad in januari 2017 bij ACTIAM in dienst als CTO en heeft ongeveer 20 jaar ervaring in de industrie. Voordat hij bij ACTIAM kwam, werkte hij onder meer als CFO bij NN Investment Partners en ING Asset Management. Daarvoor werkte hij voor ABN AMRO en PWC. Dudley is geregistreerd ACA-accountant bij het Institute of Chartered Accountants in Engeland en Wales (ICAEW).

Share Button