Partnerpagina Cardano-ACTIAM

Als institutionele of particuliere belegger kijkt u niet alleen naar financieel rendement. U wilt impact: op onze planeet, op het klimaat, op de rechten van de mens. Zó beleggen dat de wereld duurzamer, schoner en rechtvaardiger wordt. U wilt ook financieel resultaat. Bij ACTIAM gaan financieel en sociaal rendement hand in hand. Wij zijn ‘Responsible for growth’.

ACTIAM beheert een vermogen van ruim € 58 miljard en behoort daarmee tot de grootste tien Nederlandse assetmanagers. Met robuuste strategieën en een solide performance trackrecord helpen wij u bij het behalen van uw doelstellingen. Wij bieden duurzame oplossingen aan verzekeraars, pensioenfondsen, banken en distributiepartners. We doen dat via actief en passief beheerde beleggingsfondsen, via impact investing en mandaten.

Het is onze fiduciaire plicht om de transitie naar een duurzame samenleving te ondersteunen. We beleggen namens onze klanten in bedrijven en landen die binnen de veilige zone (de safe and just operating zone) van ACTIAM’s Duurzaamheidsraamwerk actief zijn of die de overgang naar die zone mogelijk maken. ACTIAM stimuleert bedrijven en landen om zich voor te bereiden op de nieuwe uitdagingen die op hen af komen. Op deze manier helpen we de weg vrij te maken naar een duurzame samenleving, terwijl we tegelijkertijd voor onze klanten financieel rendement over de langere termijn genereren.