RISK ontwikkelt unieke CO2 compensatie bij een verzekering

Bron
Risk

Vanaf nu kunnen klanten van RISK zelf de CO2 uitstoot van hun verzekering compenseren. Hiermee brengt RISK Verzekeringen een unieke propositie op de markt. Samen met klanten en partners zet RISK zich in voor een betere toekomst en het behalen van de klimaatdoelstellingen.

“Met een klein bedrag per maand zorgen we samen voor bestaande en nieuwe natuur: tastbaar en concreet!” zo zegt Peter Schokker, voorzitter van het bestuur van Stichting RISK Bosbeheer. De compensatie wordt door de stichting geïnvesteerd in projecten die daadwerkelijk en op een directe wijze natuur beschermen of aanleggen. Met een eerste investering van RISK Verzekeringen zijn intussen de eerste bomen geplant.

RISK draagt uiteraard bij aan verduurzaming en investeringen. Ook wijst RISK de financiële sector op zijn verantwoordelijkheid. Klanten én partners worden daarom gestimuleerd om deel te nemen en tastbaar te investeren in natuur.

Het ontwikkelen van de CO2 compensatie is een logische stap op het gebied van duurzaamheid. In 2020 installeerde RISK al 254 zonnepanelen op de kantoren in Nieuwegein en de hele bedrijfsvoering wordt zo duurzaam mogelijk uitgevoerd. Via www.risk.nl/duurzaamheid is meer informatie te vinden en zullen ontwikkelingen gedeeld worden.

Share Button