Bouwinvest wint eerste IPE Real Estate Sustainability Award

Tijdens de IPE Real Estate Global Conference & Awards mocht Bouwinvest twee awards in ontvangst nemen: the Netherlands en Sustainability Strategy. Het was de eerste keer dat IPE Real Estate een duurzaamheidsprijs uitreikte.

Mark Siezen, Chief Client Officer bij Bouwinvest: “Investeren in de sociale en milieu-impact van onze portefeuille is voor ons niet alleen een kwestie van onze verantwoordelijkheid nemen, we zien het als voorwaardelijk voor het lange termijn rendement voor onze klanten. Door te investeren in duurzame, leefbare en inclusieve gebieden creëren we maatschappelijke waarde en verbeteren we pensioenuitkeringen. We zijn dan ook verheugd dat onze focus op maatschappelijk en financieel rendement – oftewel real value for life –  is beloond met deze twee prijzen. Uiteraard zijn we bijzonder trots dat we de eerste IPE Sustainability Award hebben gewonnen.”

Lees hier meer over de prijsuitreiking.

Share Button